ЩО ТАКЕ фотодрук НА ДВЕРІ ШАФИ КУПЕ

ЩО ТАКЕ фотодрук НА ДВЕРІ ШАФИ КУПЕ

Компактні, яскраві і стильні шафи купе з фотодруком на склі - зручний і функціональний, відразу привертає увагу предмет меблів. Цей ефект досягається не в малому ступені за рахунок оформлення їх фасадів. Одним з варіантів декорування розсувних дверей є фотодрук - нанесення на скло фотографії або малюнка. Крім цього, двері для шафи купе з фотодруком можна замовити окремо.

Фотодрук на плівці, а потім наклеювання на скло При плівковою фотодруку зображення наноситься на плівку, а потім плівка наклеюється на скло. Причому плівка наклеюється на скло тією частиною, на яку нанесено зображення. Тому, зображення треба надрукувати на плівку дзеркально, а то отримаєте не той вид, що хотіли. Для друку використовується прозора плівка, потім на неї клеїться другий шар білої плівки, наприклад Oracal.

Для друку використовуються сольвентні чорнила, не обов'язково вимагаючі ультрафіолетового відкидання. При такій схемі фотодруку зображення залишається досить довго незмінним, зовні його захищає скло, зсередини захисна плівка, яку наклеїли на плівку з фотодруком.

Купити шафа купе з фотодруком Залежно від обраного зображення, шафа-купе з фасадами зі скла з нанесеним на нього малюнком (за допомогою фотодруку) можна встановити в будь-якому приміщенні: У дитячій кімнаті доречні будуть малюнки з героями улюблених мультфільмів, казок або простими, зрозумілими дитині малюнками. Добре виглядають дитячій пейзажі, наприклад, квіткові галявини або морський берег, а також фотографії милих тварин або фантастичні світи, які викликають позитивні думки і почуття.

Для спальні краще вибрати не агресивні малюнки або фотографії. Це можуть бути заспокійливі види природи, анімалістичні принти або абстрактні візерунки - головне, щоб вони не були дратівливими або занадто контрастними. Дитячі шафи купе з фотодруком

Вбудована шафа купе з фотодруком для вітальні. Тут відмінно виглядають зображення пам'яток, міських чи морських пейзажів. Але особливих обмежень на дизайн шафи купе з фотодруком для вітальні немає - для цього приміщення підійдуть будь-які малюнки або фотографії - від портретів до макрозйомки ботанічних об'єктів. Якщо ви вирішите встановити недорогі шафи купе з фотодруком в кухні, дизайнери не рекомендують вибирати для фотодруку улюблені багатьма зображення продуктів або напоїв. Краще віддати перевагу нейтральним малюнків, які навіть через тривалий час не викликатимуть неприємних емоцій і нав'язливою досади.

Ви задумалися про те, щоб купити шафу купе з фотодруком? Звернувшись в компанію Stim, ви зможете недорого купити шафу купе, вибравши при цьому оптимальну конфігурацію. У нас Ви зможете придбати недорогі шафи купе з фотодруком.