Шафа купе Лакобель

Шафа купе Лакобель

Одним з найпопулярніших запитів у виготовленні меблів стають шафи купе Лакобель. Двері купе Lacobel для шафи дозволяють створити чудовий інтер'єр! Зовнішня сторона розсувних дверей має глянсовий відтінок яке може бути забарвлене в різні кольори, що перетворює обстановку і робить її більш вишуканою. Кольорові скляні вставки зі скла формують дивовижний відблиск розсувних дверей купе для шафи або гардеробної кімнати. Вони абсолютно безпечні, так як скло не містить в собі будь-яких шкідливих для здоров'я матеріалів. Меблі з використанням фарбованого скла відмінно вписується в сучасний інтер'єр і добре поєднується з іншими матеріалами.

Властивості Лакобель для шафи купе Спочатку таке скло виготовляли для художнього оформлення приміщень, але завдяки своїй декоративності і численним позитивним якостям воно швидко набуло популярності на ринку обробки для меблів. Даний матеріал витримує підвищену вологість, здатний відштовхувати зайву вологу. Колір його довго залишається насиченим і соковитим, не блідне з плином часу. Скло не боїться впливу сонячних променів, різких перепадів температур і легко встановлюється, так його можна приклеїти за допомогою спеціального розчину або міцно притиснути металевими пластинами.

Шафа купе Лакобель впишеться в будь-який інтер'єр незалежно від стилю - від класичного до популярного на сьогодні хайтека. Дана обробка чудово поєднується як з деревом, так і з каменем, металом. Інтер'єр з ним придбає свій особливий стиль. Скло Лакобель виготовляється за спеціальною технологією. Основою є абсолютно гладке флоат-скло. Перед тим, як нанести фарбу, поверхню підготовляють - миють, полірують і нагрівають до високої температури. Після цього на поверхню наноситься лак. Щоб лак закріпився, скло знову піддають нагріванню і коли воно охолоне, його ріжуть на частини.

Застосування скла Лакобель в шафах купе

Фарбоване скло відмінно підходить для того, щоб прикрасити їм розсувні двері для шафи. Для цього можна вибирати будь-який колір. Фасад шафи купе Лакобель здатний також візуально збільшити кімнату, надати їй більше простору і світла. За допомогою нього можна втілити будь-який навіть сміливий дизайн. Правильно вибравши колір Лакобель, ви перетворите приміщення. Якщо ви хочете зробити кімнату суворої і вишуканою, то використовуйте чорний колір. Двері для шафи купе Лакобель, пофарбовані в білий колір, будуть робити кімнату просторою. А якщо ви хочете більше затишку і спокою, то м'які бежеві відтінки будуть дуже до речі.