ПЛЮСИ ТА МІНУСИ КУХНІ З AGT

ПЛЮСИ ТА МІНУСИ КУХНІ З AGT

А тепер розберемо плюси та мінуси глянцевової плити МДФ.

Плюси глянцевих поверхонь:

1. Ефект збільшення простору

Глянцеві поверхні, як і дзеркала, чудово відбивають світло. Тому використання глянцю в інтер'єрі візуально значно збільшує розміри приміщення. Це відмінне рішення для таких маленьких кімнат як кухня, вбиральня та передпокій.

2. Ідеально вписується у сучасні стилі

Саме за допомогою «глянцю» створюються найпопулярніші інтер'єрні стилі: поп-арт, мінімалізм, модерн та класика. А якщо Ви оберете нестандартний колір або глянцеву 3D - панель, то можете створити неповторну футуристичну атмосферу в стилі хай-тек. Мерехтливі поверхні глянцевих плит чудово поєднуються з іншими меблевими матеріалами, тому його легко можна обіграти в будь-якому стильовому рішенні.

3. Яскравий та ефектний інтер'єр

Ефектний блиск і розкішні переливи МДФ AGT/АГТ, особливо в парі з деревоподібними структурами ДСП, здатні творити справжні дива в інтер'єрі. Глянцеві плити МДФ AGT - це унікальний матеріал, здатний перетворити простір, зробивши його на Ваш вибір або класично елегантним або гостро модним. Єдине, не варто захоплюватися та перенасичувати інтер'єр великою кількістю глянцю, дзеркал та скла. Є великий ризик того, що в результаті приміщення буде виглядати надто гламурним і навіть незграбним.

4. Простота догляду

Глянець добре відмивається без особливих зусиль. Для ефективного догляду достатньо звичайної теплої води з безлужним милом. Навіть біла кухня з білого глянцю, яку Ви хочете замовити у свого мебляра, буде виглядати ідеально, незважаючи на нехитрий догляд.

5. Легко купити

Так як МДФ AGT дуже популярний матеріал на меблевому ринку, покупець має можливість придбати його за дуже вигідною ціною. І вже зовсім не виникне проблем із підбором кольору та структур. МДФ AGT - представлений найширшою палітрою відтінків, здатної задовольнити найвибагливіший смак. Гарний, стильний, недорогий – всі ці параметри роблять глянсову плиту МДФ AGT, практично ідеальним матеріалом для виготовлення меблів на замовлення.

А тепер про недоліки глянцевової плити МДФ AGT:

1. Поєднання матеріалів.

Неправильне поєднання глянцевих плит з іншими оздоблювальними матеріалами здатне створити так званий ефект «Задзеркалля». Занадто велика кількість поверхонь, що відбивають: глянець + дзеркала + скло, порушує адекватне сприйняття простору, дуже стомлює очі і викликає роздратування. Поєднуйте правильно.

2. Дуже маркий

На блискучих поверхнях AGT добре видно навіть невагомі відбитки пальців, не кажучи вже про краплі води і масла. Втім, ця проблема легко вирішується регулярним доглядом. Тоді Ваша кухня з МДФ завжди буде виглядати чудово.

Меблі на індивідуальне замовлення – це безпрограшне рішення. Покупець отримує меблі точно відповідні параметрам його квартири та смаковим уподобанням. Щоб меблі на замовлення прослужили Вам довго, потрібно уважно поставитися до такого параметра як вибір матеріалу.

Замовити кухню з AGT(АГТ) можна у нас на сайті stim-mebli.com