Модна кухня-2021 очима замовників

Модна кухня-2021 очима замовників

Чого насправді хочуть від кухонь українські замовники? Що саме вони просять при розробці дизайн-проекту?

Стиль: екофункціоналізм «Люди більше не хочуть хай-тек і глянцеві холодні матеріали». «Пішли прованс і попит на лофт» «Класику майже повністю замінили функціоналізм і мінімалізм» «Тенденція до сучасних стилів в кухні переважає перед класичними»

Планування гарнітура: без верху, без ручок «Люди відмовляються від верхніх шаф, якщо конфігурація кухні дозволяє. Також не хочуть бортика (плінтуса) на стику стільниці та фартуха. Важливі деталі і якість матеріалів » «Найчастіше стали чути про сушки для посуду, розташованих в нижній частині кухні, а не над мийкою, як всі звикли»

«Замовники не хочуть ручки на кухонних фасадах, як це було раніше. Все більше їх цікавлять всілякі приховані варіанти, ручки-профілі ». «Дуже багато запитів на" безручкові "фасади. - Ручки залишилися практично тільки в класичних інтер'єрах. Як і засклені фасади ».

Замість барної стійки - острів або півострів «Супермодні свого часу була висока барна стійка, зараз ми вже давно не чули такого побажання».

Кухні під стелю «Замовники, як і раніше, хочуть кутові кухні з великою кількістю шафок і ящиків: мабуть, запасливість у нас на генетичному рівні» «Майже всі кухні роблять вбудованими до стелі».

Протилежність: малопомітна кухня «Все частіше чую від клієнтів:" зазвичай ми обідаємо і вечеряємо в кафе і ресторанах. Кухню великого розміру нам не треба ". А ось закриті шафи для непомітності сприйняття з інших зон - бажають всі. Кухня в будинку вже не фетиш з фільонками з дорогого масиву. У ціні зручність, технологічність, простота в прибиранні і ціна - це тренд молодих ».

Нейтральний фартух «Плитку-кабанчик не просять, не хочуть мозаїки» «Керамічну плитку на фартусі все частіше замінюють матеріалом стільниці або штукатуркою».

«Дуже часто замовники хочуть бачити на фартусі безшовний матеріал - великоформатний керамограніт або стінову панель . Все більший запит на стільниці без пристінних плінтусів, навіть якщо фартух з плитки »

«Замовники хочуть такі поверхні кухні, які вимагають менше догляду. Тобто в минулому залишаються глянсовий лак та декорування фасадів дрібними елементами. Йде тенденція до спрощення і строгості самого корпусу меблів, але вище вимоги до техніки і її інтеграції в кухню ». «Білий мармур вже давно не роблять, він занадто брудниться. На чорному камені буде видна кожна крихта - це все тільки для перфекціоністів. Краще брати сірий натуральний камінь »

Як можна менше витрат «У кухнях правлять максимальне спрощення та утилітарність. При цьому спостерігається попит на якісні довговічні матеріали. Мінімум декору, більше архітектурних » «В цілому з'явився попит на недорогі, але максимально ефективні рішення. Вкладати в кухню бюджет "однушки" в Києві ні в кого більше немає бажання »

Матові, НЕ білі «У минуле пішли округлені форми і глянцеві поверхні. Всі хочуть більш лаконічні природні рішення - без ручок, з рівними фасадами, поверхні під бетон і метал. А також поєднання різних поверхонь під дерево з однотонними фарбованими. Перевага островам, а не барних стійок »

«Популярна сіра обробка під камінь, сині кухні. Багато шукають такі варіанти обробки, в яких структура деревини проглядає крізь фарбу, але все ж колір поверхні ненатуральний ».

В цілому вибирають нейтральну або ахроматичну колірну гамму: сірі, кремові, бежеві, графітові кольору фасадів. З'явився великий попит на фасади "під дерево".

«Поєднання фасадів під дерево і кольорових вже давно в моді, і до сих пір користується попитом. А ось попит на білі кухні вже не такий великий, все більше запитів на складні відтінки ».

Раніше просили глянцеві фасади, на даний момент працюємо з попитом на матові в поєднанні з кам'яним шпоном і фактурою дерева. У колірній гамі йдуть з попиту бежеві теплі відтінки.

«Останні запити показали, що потрібні технології в облаштуванні кухні. Як відкриваються фартухи, які виїжджають ящики. Причому все повинно бути на електроприводі ». «Багато хто став замислюватися про установку подрібнювачів і подвійних мийок».

«Сенсорна підсвічування робочої поверхні, яка включається помахом руки.

Відкривання шаф і ящиків легким натисканням на фасад. Активна зона фартуха, коли на ній розташовані полички для спецій і дрібної начиння, при цьому зона закривається висувною панеллю за допомогою електроприводу. Висувний стелаж в острові: під час приготування він висувається, і у вас під рукою маса необхідних речей. Такий стелаж може служити і баром - перераховуємо популярні рішення.

Наступним кроком розвитку ми бачимо управління всіма цими девайсами за допомогою голосового помічника ».

Хочете виготовити кухню за індивідуальним замовленням? Звертайтеся в компанію Stim-mebli!

Хочете виготовити кухню за індивідуальним замовленням? Звертайтеся в компанію Stim-mebli!

https://www.stim-mebli.com