Кутова шафа з Італії - відмінний вибір для будь-якого інтер'єру

Кутова шафа з Італії - відмінний вибір для будь-якого інтер'єру

Кутова шафа з Італії - це гардеробна, яка повинна бути в кожній класичній спальні. Просторий, місткий, елегантний, такий гардероб не привертає до себе занадто багато уваги і не захаращує інтер'єр, гармонійно його доповнюючи.

Особливості преміум-меблів з Італії

Як будь-які меблі, що випускаються майстрами , кутові італійські шафи в спальню славляться вивіреною бездоганністю всіх характеристик. Це:

Строгі форми

Створюючи продукцію, як правило, дотримуються класичної естетики прямих ліній. Стримано елегантні контури, благородний мінімалізм обробки - ці меблі підійдуть для обстановки будь-якої спальні. Незалежно від того, яка дизайнерська концепція подобається Вам більше, серед виробів італійських майстрів Ви знайдете свій варіант.

Надійна якість

Кутові шафи з Італії (фото і опис кожної моделі Ви можете подивитися в нашому каталозі) стали популярні в десятках країн світу. Сталося це не тільки завдяки класичному дизайну, але і за рахунок гранично скрупульозних відносини італійських фабрик до якості своєї продукції.

Наслідуючи традиції, сформованим за століття сімейної практики, майстри не забувають про сучасні технології. Поєднання вивірених лекал і прогресивних стандартів якості дозволяє гарантувати: куплені меблі прослужить Вам десятиліттями без будь-яких проблем.

Унікальний дизайн

З кожною моделлю кутової шафи майстри працюють вручну, за унікальними - створеним спеціально для цієї колекції - лекалами. Кожна лінія вивірена з граничною акуратністю, кожна прикраса, кожен декоративний елемент підібрані з любов'ю до своєї роботи. Багато моделей в кінцевому рахунку випускають фабричним способом, але спочатку вигляд виробу створює саме майстер - це цікаві авторська меблі, які стануть прикрасою інтер'єру спальні.

Елітні матеріали

Класичні кутові шафи з Італії - на фото це добре видно - роблять з масиву благородних порід дерева. Аристократично вишукана текстура горіха, вишні, ясена або червоного дерева ідеально вписується в стилістику класичного дизайну, додаючи інтер'єру шарм і підкреслюючи його естетику. Для декоративного оздоблення використовується сусальне золото, а функціональність моделі забезпечує сучасна - безшумна, яка не вимагає обслуговування - фурнітура.

Довговічність

Кожна кутова шафа, випущена в Італії, зроблена по вивіреним до десятих часток міліметра лекалами. У поєднанні з високоточним сучасним обладнанням, такий підхід забезпечує якість збірки - кожна деталь ідеально пригнана до каркасу, кожен елемент розрахований на десятиліття служби. Навіть зістарені меблі, зроблені в нарочито вінтажному виконанні, без проблем витримають 20 років активного використання. І, звичайно, кожна італійська фабрика дає на свої товари власну гарантію, підтверджуючи якість своєю репутацією.

Все перераховане і робить ці меблі незмінним предметом обстановки будь-вишуканої спальні. Якщо Вам подобаються строгі лінії класики і гармонія матеріалів преміум-класу, то ці шафи зроблені саме для Вас!

Зацікавились?Хочете виготовити шафу за індивідуальним замовленням? Звертайтеся до нас в компанію Stim-mebli!

https://www.stim-mebli.com