Італійські кухні

Італійські кухні

В яку кухні приємно увійти? Як не дивно, в ту, яку ми не помічаємо. Іншими словами, вона є настільки природним продовженням думок і почуттів, що на місці цієї обстановки складно уявити щось інше. Головний закон затишку - природність, непідробленість. У цих стінах ми готуємо їжу - ту, яка звична і проста, а також ту, яка гідна бути поданою на золотій тарелі. Але наші гості, на відміну від нас, звиклих, прекрасно побачать всі достоїнства і недоліки інтер'єру. І, звичайно, хочеться, щоб вони відчували гармонію настільки ж повно, як і ми.

У світі меблів так багато фабрик і брендів. Складно вивчати італійські кухні: фабрики надто рясніють в каталогах. Необхідно визначитися. Для цього потрібно знайти «свій» бренд. Коли якийсь стиль відчувається органічним для нашого способу життя, то немає сумнівів: потрібно вибрати саме його. Адже гості прийдуть до нас, якими ми є, і наша квартира буде природним відображенням спілкування, відображенням нашої індивідуальності. Ні збентеження або тривоги, якщо кухня втілює краще, що є в нашому характері. Це складно зіграти, набагато простіше грамотно вибрати - знайти щось щире і в той же час витончене.

Як вибирати серцем

Спочатку потрібно визначити, що ви можете виділити в вашому характері цінне - таке, чого немає в інших. Якщо мова про сім'ю, то чому ваша родина не схожа на інші? Це можуть бути звички, таланти, традиції. Те ж стосується і вашої індивідуальності. Часом це складно зрозуміти в звичайному ритмі життя, і ми рекомендуємо вам тимчасово відключитися від суєти, відкласти справи, поговорити зі своєю душею. Запитайте і у друзів, у родичів, як вони вас бачать. Найкраще, якщо питання буде неявним. Варто просто навести їх на цю тему - з усією обережністю, щоб вони не боялися спонтанно проявити своє бачення вашої суті. Подивіться на свої фотографії в різні життєві періоди і спробуйте визначити, що не змінюється з часом. Це важливо: настрій конкретного моменту дуже цінно зловити, проте меблі купуються на довго. Вибір стоїть деяких сумнівів і навіть довгих роздумів.Потім спробуйте визначити свої переваги в дизайні. Найкраще вибрати не взагалі все, що вам подобається, а саме те, що може стати фоном. Занадто незвичайні поєднання кольорів і текстур гарні на час, але будь-яка людина має потребу в спокої і самоті. І тому більш спокійні забарвлення можуть прослужити вам довше.

Після цього доведеться витратити якісь зусилля, щоб продумати практичну сторону: що вам буває потрібно, як ви проводите час, скільки продуктів купуєте і як готуєте. Від цього буде залежати «архітектура» кухні - тобто розташування полиць, столу і стільців, наявність або відсутність барної стійки, якісь додаткові аксесуари.

Пора заглянути в каталоги

Після цього приходить пора вивчення каталогів, фото. Кухні Італії щедрі на барвисті зображення і докладний опис можливостей. І у кожної фабрики - свій неповторний почерк, що привертає клієнтів. Знаючи всі свої потреби і розуміючи, яка обстановка найбільш комфортна, ви зможете визначити «свою» марку. Варто просто знайти зображення, схожі на потрібний результат, а потім запустити їх в «пошук по картинці». Технічні подробиці можна дізнаватися в паралель із зовнішніми параметрами. І тоді є всі шанси знайти кухню своєї мрії.

Зрештою, головне, що вам можуть запропонувати італійські виробники кухонь, - це абсолютно живу і безпосередню індивідуальність, помножену на майстерність обробки. І ваше завдання - вже вибрати кращих з кращих. У пошуку такого роду є багато пізнавального. Тому краще діяти без поспіху.

Розкіш як звичка

Подати їжу на золотій тарелі або на срібному? Цим питанням ми хочемо нагадати, що елегантна кухня відповідає високій самооцінці. Задоволення і краса можуть бути звичними. І навіть повинні бути звичними. Себе варто цінувати, і квартира - це в ідеалі власна модель всесвіту, де немає обмежень і все підвладне Вам ... майже все. По-справжньому «своєму» будинку повинно бути відчуття, що стеля ось-ось зникне, відкриваючи космічно чорне небо і безодню непізнаного. Це горизонти можливих досягнень, яким тісно і на землі, і навіть на небі. Життя в радість дає відчуття перспективи. І попереду так багато рішень, які вселяють віру в щастя. А кожен предмет в будинку нагадує легкість отримання всього того, про що мріялося.

Якщо Ви вирішили обладнати свою кухню в Італійському стилі, пам'ятайте, що меблі та оздоблення інтер'єру повинні бути лаконічні, функціональні .

Хочете виготовити кухню за індивідуальним замовленням? Звертайтеся в компанію Stim-mebli!

https://www.stim-mebli.com