Інтер'єр вузького передпокою в сучасному стилі

Інтер'єр вузького передпокою в сучасному стилі

Передпокій в сучасному стилі в вузький коридор повинна бути компактною. Тут важливо підібрати меблі, щоб не захаращувати і без того відсутню простір. Кольорове рішення варто підібрати світлих тонів: кремовий, білий, пастельні тони, при цьому всі матеріали повинні бути стійкими до вологи, будь-яким забрудненням. Потрібно продумати майбутній дизайн, розуміючи всі сучасні тенденції дизайну прихожих.

Особливості оформлення вузькій прихожій.За порадами дизайнерів оптичне розширення можна зробити за рахунок великих дзеркал, фасадів і декору зі скла або прозорого пластика. Світло, що пронизує дзеркала, скляні поверхні, відблиски на глянці значно полегшать тісне планування. Гра світла за допомогою багаторівневого освітлення з одним основним джерелом світла і парою допоміжних, додасть вузькому коридорі простір, затишок.Кольорове рішення обов'язково світлих тонів, орнаменти відсутні або дрібного розміру. Вертикальні смуги піднімають стелю, а горизонтальні смуги подовжують стіни. Максимум одна велика картина або постер на стіну, бажано розмежувати декоровану і мебльовану зони, нагромадження деталей тут недоречно.

Порада! Дуже ефектно виглядає дизайн вузької і довгої передпокоїв з вузьким коридором з повністю дзеркальною стіною.Стилі інтер'єру для вузького коридоруОбмежений простір холу необхідно правильно оформити. Сучасні стилі інтер'єрів часто у витоках мають кілька змішаних течій, які ми будемо розглядати більш детально. Кожен унікальний стиль - це душа передпокої, який з них найбільше підходить по духу, вирішувати тільки вам.

Хай тек

Самі нетрадиційний стиль з усіх - хай-тек. Хай-тек - це часте використання хромованих деталей, вбудованої техніки. Проект дизайну вузького передпокою хай-тек передбачає:

Нестандартне висвітлення;Орнаменти з об'ємною геометрією;Багаторівневі зони на стелях, на підлозі, ніші в стінах;Всі поверхні глянсові, скляні або дзеркальні, відображають відблиски.

Краще вибрати вбудовану меблі, мінімум фурнітури, що нагадує стиль мінімалізм. Ніяких зайвих предметів, все лаконічно, але досить помітно. Хай-тек любить яскраві кольори, контрасти, металеві та скляні матеріали, глянцеві, напівпрозорі поверхні. Лінії прямі, чіткі, простежується кубізм, хоча плавні, асиметричні форми вітаються теж.Дзеркала обов'язково повинні бути великі, розкішні, в металевих рамах, щоб створити оптичну ілюзію великого приміщення. Матеріали статі різного кольору або фактури повторюють обриси меблів, вказують на перехід з однієї зони в другу. Найчастіше матеріали штучні, що гарантує простоту в догляді, високу зносостійкість.

Модерн

Стиль модерн підкреслено вишуканий, обов'язково присутні рослинні мотиви, лінії можуть бути плавні або прямі. Характер модерну - це вітражі, мозаїка, декор настільки вправний, не скажеш що він відноситься до лаконічного стилю еко. Але це так, адже сучасний стиль еко виник з модерну. А сучасний модерн увібрав в себе щось з інших стилів. З класики прийняв ліпнину, металеві ковані деталі, з хай-тека колірні контрасти, ніші, глянець, багаторівневий світло, з мінімалізму функціональність, стриману кольорову палітру. З цієї причини, модерн легко створити в передпокої.

Мінімалізм

Мінімалізм - це багато повітря, світло розсіяне денне з великих вікон (стосовно приватних будинків), стіни по можливості прибираються або залишають тонкі перегородки. Зонування досягається за рахунок меблів, різного кольору, матеріалів обробки, прозорих перегородок.

Лофт

Стиль лофт з'явився більше для оформлення великих порожніх приміщень. Лофт відрізняється грубою обробкою стін під цеглу або бетон, наливні бетонні підлоги або штучно зістарений ламінат під дерево з великими дошками, відкриті комунікації - нефарбовані труби, що нагадують підсобне приміщення.

Кольорове оформлення лофт більше схильне до непомітним світлим відтінкам: сірий, бежевий, чорні вставки. Поверхні меблювання можуть бути глянцеві, що візуально розширює кімнату, також для маленького коридору передпокої в сучасному стилі краще щоб меблі зливалася з кольором стіни. Наприклад, стіна під цеглу, пофарбований світло-сірим кольором, поєднується з фасадом меблів такого ж кольору, вони зливаються, не захаращуючи вузький хол.

Фьюжн прекликаєтся з мінімалізмом, використовують тільки необхідні меблі та аксесуари.

Фьюжн підтримує контрастні кольорові рішення поп-арту. При внесенні яскравих кольорових акцентів, характерних для Фьюжн, не можна залишати великих мазків в оформленні крихітній передпокої. Кольори має бути якомога менше, його потрібно обов'язково розбавити основним світлим тоном.

Важлива роль, при оформленні маленьких вузьких коридорів, лежить на світлових ефектах. Багаторівневе світлове оформлення зробить приміщення більше. Наприклад, основне світло на стельових точкових світильниках і на стінах бра з напрямком світла до стелі підніме стіну. А додаткове освітлення у вигляді поворотних точкових світильників, спрямованих на стіну, розширить коридор. На фото вузькій прихожій в сучасному стилі ф'южн за допомогою спрямованого світла створений яскравий акцент на картинах.

Важлива роль, при оформленні маленьких вузьких коридорів, лежить на світлових ефектах. Багаторівневе світлове оформлення зробить приміщення більше. Наприклад, основне світло на стельових точкових світильниках і на стінах бра з напрямком світла до стелі підніме стіну. А додаткове освітлення у вигляді поворотних точкових світильників, спрямованих на стіну, розширить коридор. На фото вузькій прихожій в сучасному стилі ф'южн за допомогою спрямованого світла створений яскравий акцент на картинах.

Меблі в інтер'єрі невеликого передпокою

Меблі в невеликому передпокої з вузьким коридором потрібні компактні, переважно в світлих кольорах, бажано глянцеві, матеріал частково скляний, прозорий або напівпрозорий. Габарити дуже скромні, комплекти меблів самі мінімальні:

Лава або пуф;Тумба;Гачки і полиці для головних уборів.

Модульні меблі

Багатофункціональна модульна меблі не займе собою весь вільний простір, поєднує відразу кілька корисних якостей. Головне - автономність всіх частин комплекту, можливість їх замінювати, переставляти місцями, комбінувати різні комплекти. Вибір готових модульних моделей спрощує завдання, ви самі можете вибрати щось підходяще з комплектації, за зовнішнім виглядом. Плюс - відразу видно з чого вибирати, нічого не треба вигадувати самому.

Вбудована меблі

Меблі, що виготовляються за індивідуальними розмірами, дуже цінується серед любителів максимально творчо підходити до питання ремонту. Такі люди не шукають простих рішень, якщо справа стосується особистого комфорту. Містку шафу часто буває дуже незручно втиснути, а вбудований шафа-купе, розташований уздовж стіни або в нестандартній ніші, які не захарастить собою навіть саму малесеньку прихожу. Моделі можуть бути не повністю, а лише частково вбудованими. Ви можете самостійно визначити внутрішнє наповнення шафи, елементи декору, матеріали, а також все що завгодно. Хочете підсвічування на кожну полицю або доводчики на ящиках - виконають будь-який ваш каприз! Ви самі тепер в ролі дизайнера!Як би дивно не звучало, але передпокій необхідно покращувати, адже саме її першої бачать при вході в квартиру. Досягти цієї мети можна правильно підібравши загальну стилістику і меблі, яка організовує простір.

Замовити меблі можна в нашій компанії Stim, будемо раді Вам допомогти створити комфортні меблі для вашого будинку мрії.

https://www.stim-mebli.com