Інтер'єр кухні арт-деко

Інтер'єр кухні арт-деко

Зазвичай ми досить лаконічні (скромні) в наших статтях, щоб коротко повідомити найголовніше. Але в цей раз вас чекає невеликий огляд - не якоїсь конкретної фабрики, а можливостей монохромного дизайну. Звичайно, ми для ілюстрації вибрали один з найбільш витончених стилів - арт-деко. Він прекрасно підходить для нашої задумки. А для більшої наочності віддамо перевагу показати вам саме кухні - роботи дизайнерів помітно контрастують зі звичним чином кухні як приземленого і милого простору. Отже, коли використовуються лише два кольори і в інтер'єрі немає яскравих фарб, чи можна запідозрити власників будинку в деякій стриманості? Хотілося б довести, що це зовсім не так. І навіть навпаки: монохромність хороша для вираження пристрасті і глибоких переживань. Таке забарвлення підійде людям з яскравою унікальністю, готовим порушувати правила і здійснювати творчі безумства. І тому так важливо, що чорно-сіро-білі простору настільки різні - можна вибрати будь-який варіант, який підходить вашому характеру.

Перший спосіб -

Вінтажний

Тут, замість яскраво-білого, можна бачити відтінок ближче до кремовому. Чорний теж пом'якшений: це не вугільний, ближче до графітового. А деталі приглушено-шоколадного кольору доповнюють враження, роблячи інтер'єр вінтажним. При цьому в ньому є геометрична строгість: чорні фігури наче дублюють настінні годинники, але в незвичній прямокутній формі. Ця оригінальність додає дизайну необхідний шарм. А затишне підсвічування шафок створює романтичну атмосферу, нітрохи не на шкоду елітарності.

Другий спосіб - чорний колір в гостях у білого

В сяючому білому інтер'єрі чорні елементи виглядають стильно і надають образу завершеність. Це світ, повний світла. У ньому є місце невеликому божевіллю: настільки реалістично зображено простір з якихось фантастичних фільмів. Здається, ось-ось з'являться чарівні істоти з бездоганною зовнішністю. Їх блискучі комбінезони будуть гармоніювати з обстановкою. І ці диво-прибульці розкажуть вам, як спекти кексики, які б самі здійнялися над столом. Нічого дивного, що на такій кухні може прийти ідея фільму або гостросюжетного роману. І невелика чашечка чаю здасться винаходом інопланетного професора.

Третій спосіб - зухвала лаконічність

Творіння можна назвати більш земним і домашнім. Але, разом з тим, в такій кухні можна прийняти важливого гостя. Адже це затишок, вивірений до дрібниць. Контури меблів підкреслено стримані. Завдяки цьому навіть настільки просте забарвлення передає цілу гаму складних почуттів. Прямокутні фігури поєднуються з більш плавними, округлими. І разом вони справляють враження добре підготовленої імпровізації. Неначе вас можуть прийняти в будь-який момент, по-домашньому просто, в живій атмосфері будинку. Але це заплановано заздалегідь, і кожна деталь продумана. В цьому є щось зухвале. Бути бездоганним і при цьому не докладати видимих ​​зусиль. Така зустріч буде особливою і запам'ятається надовго.

Четвертий спосіб - кухня як маленькі джунглі

Звірячі принти ніколи, напевно, не вийдуть з моди. А в монохромному виконанні вони знаходять особливий сенс. Подивіться на кухню . Це вже не тваринний початок, а щось високе і стильне. Чи не звір, а гра в звіра. Мистецтво під маскою дикості. Як якби кухня була театром, де на сцені декоратор відтворив джунглі. Але зробив це так, щоб кожен подумав: «Не вірю!» Ангел і тварина в одному. І це позірна суперечність вирішиться просто: нехай гості спробують ваш фірмовий торт з темним шоколадом. Або салат з трьома соусами. Це допоможе їм зрозуміти, як легко зробити земні пристрасті високими. Навіть їжа здатна забрати вгору. Що вже говорити про прекрасне чуттєвому пориві.

Спосіб п'ятий - гра світла і тіней

Задумка дизайнера буває особливо вдалою, якщо співвіднесена з єством. Природа теж володіє пензлем, тільки дозвольте їй втрутитися в ваш задум. Але дивіться, як він змінився на краще, став цікавішим. Відблиски на підлозі додають білого кольору, а тіні на рельєфних поверхнях м'яко грають сріблясто-сірим. Це виходить само собою, і картина змінюється протягом дня. Повинно бути, особлива містика відчувається на такій кухні в годину сутінків. Незабаром настане особливий момент: світло і тіні зрівняються і майже що зіллються між собою. Обриси стануть м'якими, як неуважність генія. Може бути, саме тоді вас відвідає осяяння?

Спосіб шостий - там, де править фіолетовий

Чорний з білим ефектні не тільки там, де їх царство. На території фіолетового вони теж виграшні. Цей холодний, але дуже цілющий колір в поєднанні з шаховими контрастами переносить нас в атмосферу Задзеркалля. Трохи відпустити розум і дозволити фантазіям правити бал. А як щодо пудингу? Бути може, кращий спосіб познайомитися з ним - покуштувати пару ложечок? Зверніть увагу, наскільки вдало підібрана люстра. Її фентезійний дизайн відповідає інтер'єру в цілому, його позамежного настрою. Напевно, кухня і є те місце, де можна вийти за рамки можливого. Адже з вами тільки свої, і разом ви можете дозволити собі грати не за правилами.Немає нічого неможливого. Монохромні поєднання висловлять всю вашу сміливість. Адже ці забарвлення чесні і феєричні. Їх атмосферність така, що перед нею відступлять міріади різнокольорових дорогоцінних каменів. Контраст - велика сила. Чим суворіше гамма, тим витонченіше можна грати нею. І тим сильніше враження від цієї гри. Залишившись наодинці з собою на подібній кухні, чи будете ви думати про компоти і інші страви? Або нарешті подумаєте над розкадровкою власного фільму? Що б ви не вибрали, атмосфера артистизму буде супроводжувати вам у всьому. А скромність ... скромність? Навіщо вона, якщо чорно-білий інтер'єр запрошує проявити себе яскравіше?

Хочете виготовити кухню своєї мрії за індивідуальним замовленням? Звертайтеся до нас, в компанію Stim-mebli!

https://www.stim-mebli.com