Фурнітура для кухні Blum - Чи варто її купувати?

Фурнітура для кухні Blum - Чи варто її купувати?

Фурнітура - це те, що здатне наділити сучасну кухню підвищеною комфортністю, ергономічністю, функціональністю, практичністю. Завдяки їй вдається задіяти кожен вільний сантиметр площі, а також використовувати унікальні варіанти розташування ящиків і відсіків гарнітура.

Продукція від компанії Блюм є одним з найбільш передових та інноваційних рішень в області комплектуючих для гарнітурів і меблів. Виробник доклав масу зусиль до того, щоб сучасні господині змогли найбільш оптимально організувати зберігання продуктів, користування кухнею, а також полегшити процес приготування.

Основні системи Технології, які використовуються даним виробником, грунтуються не тільки на багаторічному досвіді, а й на численних практичних випробуваннях і дослідженнях.

Все це дозволяє отримувати ергономічні, надійні і функціональні рішення. Інноваційні комплектуючі забезпечують скриньках і дверцята плавність відкривання і закривання, дозволяють максимально ергономічно організувати наявну робочу площу. Завдяки цьому у кожного предмета, що зберігається на кухні, буде своє місце і ним буде приємно користуватися. Серед різноманіття інженерних рішень Blum в окремі категорії класифікуються: - Підйомні системи (AVENTOS);

- Механізми для висунення ящиків (METABOX, LEGRABOX, AVENTOS, TANDEMBOX та ін.);

- напрямні;

- петлі;

- комплектуючі для внутрішнього наповнення кухні.

Вся ця фурнітура розроблялася інженерами австрійської компанії з нуля. Вона стала результатом численних випробувань, що проводяться як в лабораторних, так і в реальних умовах експлуатації. Вони розроблені з метою зробити щоденний процес приготування їжі більш організованим і продуманим.

Підйомні механізми AVENTOS роблять відкривання дверцят не тільки істотно зручніше, але і набагато безпечніше в порівнянні зі стандартними чотирьох-шарнірними петлями. Відкриті фасади тепер не будуть нависати над вашою головою, завдяки чому ви вільно зможете пересуватися кухні, не побоюючись заробити собі шишку.

Механізми висувних ящиків

Механізми висувних ящиків

Системи іменитого австрійського виробника, що встановлюються на висувні ящики, вражають не тільки своєю надійністю і функціональністю, але і завидною декоративністю. Серія Intivo оснащується оригінальними бічними вставками для ящиків, стилізованими під скло, шкіру або дерево.

Лінійка Antaro представляє лаконічні і прості рішення підкреслено прямолінійних форм, що робить їх ідеальними для кухонь, виготовлених в стилі мінімалізм і хай-тек.

У лінійці METABOX ви знайдете недорогу продукцію. При своїй доступною ціною вона наділена завидною функціональністю, надійністю і практичністю. Зовнішнє рішення найпростіше і стримане.

Направляючі.

Відмінною рисою направляючих із серії MOVENTO є те, що всі ці механізми дозволять повністю висувати ящики. До того ж вони надійно сховані, тобто непомітні оку при відкриванні.

Їх аналогом, також забезпечує повне висування, є напрямні TANDEM, але вони видимі.

Петлі

Звичайна чотирьох-шарнірна петля також представлена ​​в асортименті продукції Blum. Таке інженерне рішення не можна назвати передовим і інноваційним, адже створити щось принципово нове в цій області практично неможливо. Але виробникові вдалося зробити даний продукт більш надійним і практичним. Термін його експлуатації практично необмежений.

Дверцята, оснащені такими петлями, відкриваються і закриваються більш плавно і легко, що є запорукою підвищеної зручності в процесі використання.

Переваги Давайте підсумуємо ключові переваги австрійської фурнітури Блюм, адже саме вони допоможуть відповісти на питання про те, чи варто її купувати. Ось тільки деякі з них: на їх основі можна створювати передові сучасні рішення, наділені підвищеною ергономічністю і надійністю; здатність по максимум задіяти невикористовувані сантиметри площі; висока естетичність і багатофункціональність; тривалість використання навіть при інтенсивній експлуатації.

Все це в комплексі з численними відгуками споживачів, що вже встигли оцінити на власній практиці всі переваги даної продукції дозволяє з упевненістю стверджувати, що фурнітура для кухні Блюм - це одне з найбільш продуманих, інноваційних та передових рішень.

Все це в комплексі з численними відгуками споживачів, що вже встигли оцінити на власній практиці всі переваги даної продукції дозволяє з упевненістю стверджувати, що фурнітура для кухні Блюм - це одне з найбільш продуманих, інноваційних та передових рішень.