ДЗЕРКАЛЬНІ ДВЕРІ НА ШАФУ КУПЕ

ДЗЕРКАЛЬНІ ДВЕРІ НА ШАФУ КУПЕ

Приміщення, в якому присутні дзеркальна меблі, завжди виглядає світліше і просторіше, а так само гармонує з багатьма матеріалами. У невеликих і, тим більше, тісних квартирах дзеркальні варіанти практично не мають гідних альтернатив. Крім того, поверхні даного типу, як і скляні, мають світловідбиваючі здібності, а утворюються в результаті світлові ефекти роблять інтер'єр більш динамічним і сучасним.

У деяких людей словосполучення «дзеркальні двері» викликає асоціації з традиційним сріблястим дзеркалом, але це не зовсім вірно. У виробництві шаф-купе використовуються як класичні наповнення, так і стилізовані під бронзу. Дзеркальна поверхня такого типу виглядає м'якше і шляхетніше, і прекрасно поєднується з бежевою або коричневою обробкою підлоги і стін. Деякі віддають перевагу сатиновим покриттям, які представляють собою  матове дзеркало, що чимось нагадує перли.

У деяких людей словосполучення «дзеркальні двері» викликає асоціації з традиційним сріблястим дзеркалом, але це не зовсім вірно. У виробництві шаф-купе використовуються як класичні наповнення, так і стилізовані під бронзу. Дзеркальна поверхня такого типу виглядає м'якше і шляхетніше, і прекрасно поєднується з бежевою або коричневою обробкою підлоги і стін. Деякі віддають перевагу сатиновим покриттям, які представляють собою матове дзеркало, що чимось нагадує перли.

ДВЕРІ КУПЕ З ДЗЕРКАЛОМ

На перший погляд дзеркальне наповнення шафи-купе може здатися крихким, але це лише ілюзія. Насправді будь-яка дзеркальна панель високої якості, володіє відмінним запасом міцності і є абсолютно безпечною в експлуатації, для цього зі зворотного боку полотна наноситься плівка безпеки. Зрозуміло, на ній не може бути ніяких дефектів, спотворень і відколів.